Stadion sportowy w Czarnym Dunajcu, ul. Targowa 55
Zapytanie ofertowe dotyczy:
Zorganizowania ogródka gastronomicznego w dniu 30 sierpnia 2015 roku :
- duży ogródek gastronomiczny zadaszony (min. 300 miejsc)
- stoiska spożywczo-gastronomiczne (dania plenerowe, grill, napoje (w tym piwo))
- stoiska z lodami
- stoiska z watą cukrową, popcornem
- stoiska ze słodyczami, etc.
Punkty powinny być rozmieszczone z uwzględnieniem załączonego schematu.
Inne stoiska handlowe (poza spożywczymi) pozostają do wyłącznej dyspozycji organizatora.
Gastronom zobowiązuje się do:
- wydania (na bloczki opieczętowane przez CKiP) ok. 250 porcji posiłków w postaci porcji kiełbasy z grilla (150 g) z ketchupem/musztardą, pieczywem, jednorazowymi talerzykami i sztućcami na rzecz organizatora imprezy
- wydania ok. 80 porcji obiadów jednodaniowych w postaci drugiego dania na jednorazowych naczyniach (na bloczki opieczętowane przez CKiP) na rzecz organizatora imprezy
- przygotowania bezpłatnie namiotu z miejscami siedzącymi i stołami na około 50 osób do dyspozycji organizatora dla osób VIP
- zorganizowania dwudaniowego obiadu na zastawie stołowej dla 60 osób oraz stołu szwedzkiego w postaci zimnych przekąsek na około 30 osób (wystawionego po obiedzie około godz.16.00) w namiocie VIP
- przygotowania bezpłatnie 2-ch namiotów (każdy po ok. 25 m²) służących jako garderoby dla zespołów obok sceny.
Organizator informuje, że w obrębie stadionu będą ustawione przez organizatora regionalne stragany ze stoiskami kulinarnymi (potrawy regionalne) oraz z wyrobami rzemiosła artystycznego.
Oferta musi zawierać:
- proponowaną kwotę brutto za wynajem placu na zorganizowanie ogródka gastronomicznego z wyżej wymienionymi stoiskami
- proponowaną cenę za 1 porcję kiełbasy z grilla (ok.150g)
- proponowaną cenę za 1 porcję obiadu jednodaniowego
- proponowaną cenę za 1 porcję obiadu dwudaniowego
- proponowaną cenę za stół szwedzki
- specyfikację ogródka
- informacja o organizowanych ogródkach gastronomicznych na dużych imprezach – mile widziane załączniki w postaci fotograficznej
- informacja o posiadanym wyposażeniu – poparta dokumentacją fotograficzną
- referencje.
Ofertę należy złożyć do 15 czerwca 2015 roku do Centrum Kultury i Promocji Gminy Czarny Dunajec, ul. Piłsudskiego 2A, 34-470 Czarny Dunajec osobiście lub e-mailem na adres: ckip@ckip.org (prosimy o telefoniczne potwierdzenie).
Wszelkie pytania prosimy kierować do Dyrektora Anny Trebunia-Wyrostek,
tel.18 26 57 179.
Po analizie nadesłanych ofert organizator wyłoni gastronoma w terminie do 30 czerwca 2015 roku. Wszelkie informacje dotyczące rozstrzygnięcia zostaną przekazane zainteresowanym telefonicznie.