ZAPYTANIE OFERTOWE
Zapytanie dotyczy:
Obsługi gastronomicznej 4 festynów plenerowych na terenie gminy Czarny Dunajec oraz Gminnych Dożynek „HOŁDYMAS 2018”.
I.Obsługa gastronomiczna 4 festynów plenerowych na terenie gminy Czarny
Dunajec.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
1.Przygotowanie ogródków gastronomicznych o zróżnicowanym asortymencie, w tym grille, fast-food, popcorn, wata cukrowa, lody, napoje, piwo.
2.Oferent zobowiązany jest zapewnić miejsce konsumpcyjne: stoliki, ławki
z parasolami lub innym zadaszeniem oraz przenośne kabiny WC i rozstawienie ich zgodnie z wytycznymi Organizatora (ilość miejsc oraz kabin wg Załącznika nr 1)
3.Oferent zobowiązany jest zorganizować ogródek rekreacyjny dla dzieci w postaci zróżnicowanych atrakcji (zjeżdżalnie dmuchane, trampoliny itp.), za które może pobierać opłaty od uczestników festynów.
4.Oferent zobowiązany jest do zabezpieczenia posiłku w postaci: kiełbasy z grilla (130 g) z ketchupem/musztardą, pieczywem, jednorazowymi talerzykami i sztućcami (przewidywana ilość podana w załączniku nr 1), którego cena nie ulegnie zmianie podczas trwania festynów.
II.Obsługa gastronomiczna Gminnych Dożynek „HOŁDYMAS”
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Zorganizowanie ogródka gastronomicznego w dniu 26 sierpnia 2018 roku na stadionie sportowym w Czarnym Dunajcu:
-duży ogródek gastronomiczny zadaszony – hala namiotowa z podłogą (ok. 300 miejsc)
-stoiska spożywczo-gastronomiczne o zróżnicowanym asortymencie (dania plenerowe, grill, fast-food, napoje (w tym piwo))
-stoiska z lodami
-stoiska z watą cukrową, popcornem, etc.
Punkty powinny być rozmieszczone z uwzględnieniem schematu z Załącznika nr 2.
Inne stoiska handlowe (poza spożywczymi) pozostają do wyłącznej dyspozycji organizatora.
Gastronom zobowiązuje się do:
-wydania (na bloczki opieczętowane przez CKiP) ok. 100 porcji posiłków w postaci porcji kiełbasy z grilla (150 g) z ketchupem/musztardą na rzecz organizatora imprezy, oraz ok. 100 porcji posiłków z grilla w postaci karczku, golonki lub szaszłyka z dodatkami,
-przygotowania bezpłatnie namiotu z miejscami siedzącymi i stołami na około 60 osób do dyspozycji organizatora dla osób VIP
-zorganizowania dwudaniowego obiadu dla 60 osób w godz. 12.30-15.00,
-przygotowania bezpłatnie 2-ch namiotów (każdy po ok. 25 m²) służących jako garderoby dla zespołów obok sceny.
Organizator informuje, że w obrębie stadionu będą ustawione przez organizatora regionalne stragany ze stoiskami kulinarnymi (potrawy regionalne) oraz z wyrobami rzemiosła artystycznego.
III.Warunki dodatkowe oferty:
1.Na dystrybucję produktów, o których mowa w powyższych punktach, zostanie wyłoniony tylko jeden Wykonawca.
2.Oferent zobowiązany jest posiadać doświadczenie, potencjał techniczny, sprzęt umożliwiający sprawne wykonanie zadań, o których mowa w zapytaniu ofertowym oraz spełniać wymogi określone w przepisach sanitarnych.
3.Oferent zobowiązany jest zapewnić kosze na śmieci oraz uporządkować teren po imprezach.
4.Wyłoniony Oferent zobowiązany jest do uzyskania odrębnego zezwolenia na sprzedaż alkoholu podczas każdego z festynów w Urzędzie Gminy Czarny Dunajec.
IV.Oferta powinna zawierać:
- nazwę i adres Oferenta,
W części dotyczącej festynów:
- proponowaną wysokość wpłaty za wyłączność w prowadzeniu usługi gastronomicznejna poszczególnych festynach (wg załącznika nr 1),
- cenę jednostkową brutto za porcję posiłku opisanego w pkt. 4, która nie ulegnie zmianie podczas poszczególnych festynów,
W części dotyczącej Hołdymasu:
- proponowaną kwotę za wynajem placu na zorganizowanie ogródka gastronomicznego z wyżej wymienionymi stoiskami
- proponowaną cenę za 1 porcję kiełbasy z grilla (ok.150g)
- proponowaną cenę za 1 porcję karczku/golonki z grilla
- proponowaną cenę za 1 porcję obiadu dwudaniowego
- specyfikację ogródka oraz proponowaną cenę brutto za wynajem hali namiotowej
- informacja o organizowanych ogródkach gastronomicznych na dużych imprezach (mile widziane załączniki w postaci fotograficznej)
- informacja o posiadanym wyposażeniu, poparta dokumentacją fotograficzną
- referencje,
- dane osoby upoważnionej do bieżących kontaktów z Organizatorem.
Termin i miejsca wykonania zamówienia: festyny - wg załącznika nr 1, Hołdymas – stadion sportowy w Czarnym Dunajcu, ul. Targowa 55, termin imprezy 26 sierpnia 2018 od godz. 10.00 – 27 sierpnia 2018 do godz. 2.00.
Forma płatności: wpłata za wyłączność na usługi gastronomiczne na konto wskazane przez Organizatora w terminie do 3 dni przed rozpoczęciem każdego festynu, kwota za wydane posiłki płatna przelewem po każdym festynie, na podstawie prawidłowo wystawionej przez wybranego Oferenta faktury, w terminie do 14 dni od jej doręczenia.
Termin i miejsce składania ofert: 27.04.2018 r. do godz. 15.00.
Centrum Kultury i Promocji Gminy Czarny Dunajec,
ul. Piłsudskiego 2a, 34-470 Czarny Dunajec osobiście lub e-mailem
na adres: ckip@ckip.org (prosimy o telefoniczne potwierdzenie,
tel. 18 26571 79).
O wyborze najkorzystniejszej oferty Oferenci zostaną poinformowani telefonicznie do 07.05.2018 r. do godz. 15.00.
Kryteria oceny ofert:
Kryterium wyboru oferty będzie najbardziej korzystna dla Organizatora różnica kwoty stanowiącej wpłatę za wyłączność na usługę gastronomiczną do kwoty stanowiącej koszt wyżywienia.
Załącznik nr 1: Festyny plenerowe na terenie gminy Czarny Dunajec.Załącznik nr 2: Schemat rozmieszczenia stoisk na stadionie
Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego
Zapytanie dotyczy 4 festynów plenerowych na terenie gminy Czarny Dunajec:
1. ,,Śpiewanie i Granie pod Chochołowiańskom Strzechom” – 24.06.2018 r. (Chochołów, plac przy remizie OSP), godz. 13.00 – 21.00.
Zorganizowanie ogródka gastronomicznego i rekreacyjnego wg szczegółowego opisu przedmiotu zamówienia zawartego w rozdz. I zapytania ofertowego. Stoliki i ławki z parasolami na ok. 100 miejsc, 2 przenośne kabiny WC, zapewnienie ok. 120 porcji posiłku opisanego w rozdz. I pkt.4 zapytania ofertowego.
Zorganizowanie ogródka gastronomicznego i rekreacyjnego wg szczegółowego opisu przedmiotu zamówienia zawartego w rozdz. I zapytania ofertowego. Stoliki i ławki z parasolami na ok. 100 miejsc, 2 przenośne kabiny WC, zapewnienie ok. 120 porcji posiłku opisanego w rozdz. I pkt.4 zapytania ofertowego.
Zorganizowanie ogródka gastronomicznego i rekreacyjnego wg szczegółowego opisu przedmiotu zamówienia zawartego w rozdz. I zapytania ofertowego. Stoliki i ławki z parasolami na ok. 100 miejsc, 2 przenośne kabiny WC, zapewnienie ok. 120 porcji posiłku opisanego w rozdz. I pkt.4 zapytania ofertowego.
Festyn Rodzinny w Piekielniku – 05.08.2018 r. (stadion sportowy w Piekielniku), godz. 15.00 – 2.00.
Zorganizowanie ogródka gastronomicznego i rekreacyjnego wg szczegółowego opisu przedmiotu zamówienia zawartego w rozdz. I zapytania ofertowego. Stoliki i ławki z parasolami na ok. 150 miejsc, 4 przenośne kabiny WC, zapewnienie ok. 120 porcji posiłku opisanego w rozdz. I pkt.4 zapytania ofertowego.
![]() | mapka sytuacyjna stadion - zalacznik 2 | Dodano: 2018-03-26 07:42:34 | Pobrano: 684 // 0.79 MB |
![]() | zalacznik nr 1 - 4 festyny | Dodano: 2018-03-26 07:42:42 | Pobrano: 603 // 0.17 MB |